Nya friska tag.

2011-03-10 @ 09:25:34


Idag väntar ännu en regnig dag, egentligen inte så kul kanske. Men ack så bra ändå för nu kanske den förbannat deprimerande sista snöhögen försvinner. Inte för att vi har snö överallt precis, däremot har vi i stort sett hela vintern haft en gigantisk snö/grushög liggande utanför tomten. Det var ju så enorma mängder snö som kom på kort tid så snöröjningen var tvugna att samla ihop och lägga den på den lilla grusvägen. Med tanke på kylan och den inbakade grusen så har denna hög klarat sig riktigt bra. Däremot, nu när det regnat ett par dar så har den krymt betydligt. Jag hoppas innerligt  att den får sista nådastöten idag.

Regn, rusk och termometern visar 0,9 grader, lik förbannat känns det som våren har gjort stora framsteg. Det ska bli riktigt roligt att börja bearbeta jorden och peta ner vårlökar både här och hos moren. Fast det blir ju inte idag förstås, men det kommer nya dagar med nya möjligheter.


                        
 
                                 Trots allt skiner solen alltid, fast ibland skiner den bakom molnen:)

Kommentarer

Postat av: cecilia tipsar

härligt härligt!

Postat av: Rose-Marie

Jomen visst är det underbart när våren är på väg, även om det innebär regn och mög innan. Livsandarna vaknar på fullt allvar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback