Är det för mycket begärt?

2011-02-15 @ 12:21:40

Den här betongtunnan har blivit ditsatt av markägaren, i första hand för att hindra motortrafik ner i skog och mark. Senare gjorde han ett tappert försök att ha den som "blomsterlåda". Ja, ni ser ju själv vad folk uppskattade det. För att slippa bära hem hundskitpåsen så slänger man den i tunnan även när den var nyplanterad. Sen är det vissa som roar sig med att svinga upp påsen i buskar och träd. Sånt här får mig att undra hur vissa människor resonerar.
 För att inte tala om alla påsar som blir slängda i vår soptunna bara för att folk inte vill gå omkring med skitpåsen. En och annan frågar om dom får dumpa den i soptunnan och då är det ok tycker jag, för då har vi valet att säga ja eller nej.


Frågan är om det inte varit bättre att låta skiten ligga. Jag menar den förmultnar åtminstone, till skillnad från alla dessa plastpåsar som ligger utslängda även på marken.

En annan fråga som dyker upp i sammanhanget är ju då, vem i hela fridens dar har dom tänkt ska städa efter dom? Vissa konsekvenser följer med att ha hund, däribland att hålla efter både hund och skit.

                         

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback