I dag hittade jag en skatt:)

2011-04-06 @ 16:59:00


Ibland tackar jag min lyckliga stjärna för att jag har varit lite av en ekorre och sparat saker och ting. Just nu är jag väldigt glad för det. Jag har hittat en massa brev och vykort som jag fick i barn och ungdomsåren. Det finns även brev jag själv skrev för 50 år sedan. Ja, jädrar i min låda vad jag har skrattat denna dag:) Jag var på skollovskoloni i Hästveda och jag måste ha varit jätteglad för mat redan då. Det finns ett brev där jag radar upp vad jag fått äta den dan och man ser på texten hur min entusiasm stegrade sig vartefter jag skrev hahaha. Resten av brevet skrev jag ner stugsången med alla "fideri fidera". Självklart började alla brev med, Hur mår du jag mår bra. Det finns även en massa brev som jag fick av mina syskon och mina kompisar när jag var i Tyskland 1969. Vilken skatt jag har hittat!



                          

Skoltiden.

2011-04-04 @ 10:56:54

                             
Jag anslöt mig till stayfriends för något år sedan. Det är skitkul att få kontakt med gamla klasskamrater. För att kunna se dom andras foto bla. så är man tvungen att vara guldmedlem. Vilket jag också blev, men jag sa upp guldmedlemskapet. Det hände liksom inget mer, ett fåtal av mina första klasskamrater är med och jag hade ju sett alla foton. Så jag tyckte det var lite slöseri med pengar. Men nu har dom börjat med nåt nytt, dom har fixat en anslagstavla. Där man kan skriva minnen av olika slag från sin skola. Man får ett helt annat perspektiv på skolan, lärarna och eleverna. Min skola har funnits sedan 49 så det har hänt en hel del kan man lugnt säga, sånt som jag inte hade en aning om. Jag har ju bara gått i min lilla "bubbla", så nu vete tusan om jag inte skulle hoppa på det där med guldmedlemskap igen.


                 

Energitjuvar.

2011-04-03 @ 15:29:48

Tänk ändå, man säger att det inte är skillnad på folk ock folk. Eller kanske rättare sagt, borde inte vara det. Sen har vi undantagen som bekräftar regeln. Tyvärr finns det energitjuvar som fullkomligt suger musten ur en. Och sen har vi dessa underbara människor som är precis tvärtom. På bara ett par dagar har jag haft lyckan att komma i kontakt med ett par av dessa ljuvliga varelser. Jag kan utan att överdriva säga att dom har fått mig att omvärdera mitt liv. I morse vaknade jag så full av energi så jag trodde knappt att det var möjligt för mig att känna så fortfarande.                             


                          


                                                          Än finns det hopp minsann:)